ABC - Alla barn i centrum

Vill du utvecklas som förälder? Var med i en ABC föräldragrupp i Bäckahagens skola.
Det finns platser kvar i en grupp som startar
tisdag 6 mars kl. 17.30 - 20.00

Nu har du som förälder i skolan möjlighet att vara med i en ABC grupp som riktar sig till föräldrar med barn mellan 9-12 år. Skolan bjuder på soppa alt. smörgås.

ABC består av fyra träffar och utgår från olika teman med fokus på en god relation mellan barn och föräldrar. Varje träff är 2, 5 timmar inklusive en paus och leds av två gruppledare. Träffarna bygger på varandra så det är viktigt att kunna vara med på alla fyra. I ABC grupperna brukar ca 5-10 föräldrar delta.

Datum: tisdagar 6/3, 20/3, 10/4 och 24/4. Tid: 17.30 - 20.00. Soppa eller smörgås serveras från 17.00 -17.30 . Lokal: Bäckahagens skolas matsal.

Anmälan görs på www.plusportalen.se . Skriv ”Östberga” i meddelandefältet. Du kan också mejla lena.eidebo@stockholm.se  eller ring 08-508 14 776

Läs mer: www.allabarnicentrum.se

VÄLKOMMEN!